

## Band Together

Music Marathon Fundraiser for the Appleton Area School Band Program



Saturday, April 6, 2019 9:00 a.m. – 8:00 p.m. Appleton North High School

- Band Performances all day featuring AASD high school, middle school and elementary band students
- Basket raffle
- Lunch for purchase

Join us for a performance or the whole day!

Saturday, April 6, 2019 9:00 a.m. – 8:00 p.m.

Join us for a performance or the whole day!



## Band Together Performance Schedule

## **Time**

9:00 a.m. (30 min)

9:30 a.m. (30 min)

10:00 a.m. (45 min)

10:45 a.m. (30 min)

11:15 a.m. (30 min)

11:45 a.m. (30 min)

12:15 p.m. (30 min)

12:45 p.m. (30 min)

1:15 p.m. (30 min)

1:45 p.m. (30 min)

2:15 p.m. (45 min)

3:00 p.m. (30 min)

3:30 p.m. (30 min)

4:00 p.m. (30 min)

4:30 p.m. (45 min)

5:00 p.m. (30 min)

5:30 p.m. (30 min)

6:00 p.m. (30 min)

6:30 p.m. (45 min)

7:15 p.m. (45 min)

8:00 p.m. (45 min)

## Group

North Concert Band (Stage)

East Symphonic Band (Stage)

Wilson Middle School (Stage)

**West Concert Band (Stage)** 

North Jazz II (Commons)

**Elementary Jam Session (Stage)** 

West Jazz Band (Commons)

Elementary Jam Session (Stage)

North Jazz Band I (Commons)

East Freshmen Band (Stage)

KA Middle School (Stage)

Einstein Middle School (Stage)

Middle School Jazz Ensembles (Commons)

Classical Concert (Stage)

Madison Middle School (Stage)

North Wind Symphony (Stage)

West Symphonic Band (Stage)

**East Concert Band (Stage)** 

West Wind Ensemble (Stage)

**East Honors Band (Stage)** 

North Honors Band (Stage)